کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 19
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین موضوع تحقیق : چغندر قند استاد مربوطه : سرکار خانم فرخ گردآورنده : الهه حیدری دهکردی بسمهتعالی فهرست عنوان تحقيق 1: ويژگيهاي ملاس چغندر قند و نيشكروآزمون مربوط به آن -هدف-تعريف-ويژگيها-شرايط حمل نشانهگذاري-نمونهبرداري-روشهاي آزمون-شرايط نگهداري - دامنه ی کاربرد -عوامل ناپذیرفتنی -بسته بندی و نشانه گذاری عنوان تحقيق 2 : سولفات آلومنيوم با 18 ملكول آب بعنوان محلول زلال كننده جايگزين سواستات سرب عنوان تحقيق 3 : تعيين فاكتور قليايي و رابطه آن با درصد استحصال شك عنوان تحقيق 4 : تعداد و مقدار وزني نمونه چغندرقند جهت ارزشيابي كمي و كيفي آن در ايستگاههاي عيار سنجي عنوان تحقيق 5 : استفاده از پليمرهاي جاذب الرطوبه در حفظ رطوبت و مواد غذائي نشا گلداني چغندرقند عنوان تحقيق 6 : بررسي و مقايسه عملكرد عيار سنجيهاي موجود در كارخانه هاي قند استان آذربايجان غربي عنوان تحقيق 7 : فرایند میکروفیلتراسیون و شاخص های تصفیه در صنعت قند پيشگفتاراستاندارد ملاس چغندر و نيشكر: ويژگيها كه نخستين بار در سال 1346 تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد كميسيون فني خوراك دام و طيور براي اولين بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمين جلسه كميته ملي استاندارد فرآوردههاي كشاورزي و غذايي مورخ 67/12/21 تصويب شد , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر گرديد . براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 6,840 تومان