محل لوگو

فرآوری-سیب-18-ص


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 18
فهرست مطالب انواع سيب 1 ويژگي‌هاي لازم براي فرآورش سيب 1 فيزيولوژي ميوه 2 برداشت سيب 4 آب سيب و انواع آن 5 آب سيب صاف شده 5 آب سيب طبيعي 5 آب گيري از سيب به روش چلاندن 6 آب سيب مخلوط 6 گزينش نوع ميوه 7 آسيا كردن سيب 7 فشردن و عصاره‌گيري از سيب 9 موادي كه آب سيب را كدر مي‌كنند 9 كاربرد آنزيم‌هاي پكتيناز 12 عوامل موثر بر زلال‌سازي آب سيب 13 گونه‌هاي تيرگي آب سيب 14 تيرگي‌هاي ناشي از نشاسته و دكسترين 14 تيرگي‌هاي ناشي از تانن‌ها در آب سيب 14 تيرگي‌ ناشي از صمغ‌ها در آب سيب 15 صاف‌سازي آب سيب 15 غليظ‌سازي آب سيب به روش تبخير 15 سردسازي آب سيب 16 انواع آب سيب 16 شربت سيب چشمك‌زن 16 آب سيب چشمك‌زن 17 آب سيب شيرين 17 آب سيب خشك 17 انواع سيب در ايالات متحده آمريكا، پنج نوع فرآورده اصلي از سيب توليد مي‌شود كه شامل: آب سيب، سس سيب، كمپوت اسلايس، برگه سيب و سيب يخزده مي‌شود. آب سيب و سس سيب و كمپوت اسلايس آن بيش از فرآورده هاي ديگر آن توليد مي‌شود. مقدار توليد اين فرآورده نيمي از كل توليدات فرآيند شده را تشكيل مي‌دهد. مقداري از سيب توليد شده به مصرف سركه، ژله، كره سيب، مينس ميت و اسلايس تازه مي‌رسد. همچنين مقدار كمي نيز به مصرف تهيه شراب، اسانس، سيب كامل تنوري، حلقه سيب و نكتار تبديل مي‌رسد. در فرانسه و انگليس نيز مقدار قابل توجهي از سيب به آب سيب تخمير شده (سيدر) تبديل مي‌شود. در آمريكا اين نوع سيب مصرف ندارد. تقريباً تمام آب سيب مصرف شده در آمريكا به صورت تخمير ناشده است.

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 6,480 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۲ شهریور ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 503

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما