محل لوگو

بنزیلیک اسید


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 24
نام: بنزوئیک اسید Benzoic acid  نام دیگر: فنیل فرمیک اسید Phenylformic acid  شکل مولکول:   فرمول مولکولی: C7H6O2  جرم مولکولی (گرم بر مول): 122.12  نقطه ذوب (درجه سانتیگراد): 122.4  نقطه جوش (درجه سانتیگراد):   چگالی (گرم بر سانتیمتر مکعب): 1.27  حالت: جامد  رنگ: سفید  pH: 3  خطرات: سوزش آور، مضر   بنزوئیک اسید بنزوئیک اسید C7H6O2 (or C6H5COOH), یک جامد کریستالی بیرنگ و ساده ترین کربوکسیلیک اسید آروماتیک می باشد. نام آن از صمغ بنزوئین گرفته شده که برای مدت طولانی، تنها منبع بنزوئیک اسید بوده است. این اسید ضعیف و مشتقات آن به عنوان نگهدارنده ی غذاها و جلوگیری از فساد آنها مورد استفاده قرار می گیرند. بنزوئیک اسید یک پیش ماده ی مهم برای سنتز بسیاری از مواد آلی دیگر به شمار می رود. تاریخچه: بنزوئیک اسید در قرن 16 کشف شد. تقطیر بی آب صمغ بنزوئین که اولین بار توسط Nostradamus در سال 1556 گزارش شد و بدنبال آن در سال 1560 توسط Alexius Pedemontanus و سپس در سال 1596 توسط Blaise de Vigenère. Justus von Liebig و Friedrich Wöhler ساختار بنزوئیک اسید را در سال 1832 تعیین کردند. در سال 1875 Salkowski ، قابلیت و خاصیت بنزوئیک اسید را به عنوان یک ضد قارچ کشف نمود که از این خاصیت استفاده شده برای مدتهای زیادی از این ماده به عنوان نگهدارنده ی غذاها استفاده می شود. تولید: تولید این ماده به وسیله ی دو روش Historical preparations (تهیه ی تاریخی) و Industrial preparations (تهیه ی صنعتی)انجام می شود. تهیه ی صنعتی

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 8,640 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۷ شهریور ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 153

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما