کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 49
تكنولوژي توليد انواع سوسيس، كالباس و همبرگر كنترل كيفيت و استانداردهاي لازم تأليف دكتر سارا موحد استاديار دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين فهرست عنوان صفحه فصل 1: اهميت صنايع گوشت و تقش تركيبات آن از ديدگاه تغذيه 1-1 مقدمه 1-2 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در جهان 1-3 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در ايران 1-4 اوضاع فعلي فرآوردههاي گوشتي در ايران 1-5 انواع گوشت 1-6 تركيبات گوشت و اهميت آن از ديدگاه تغذيه 1-6-1 پروتئين گوشت 1-6-2 چربي گوشت 1-6-3 مواد معدني گوشت 1-6-4 ويتامينهاي گوشت 1-6-5 كربوهيدراتهاي گوشت 1-6-6 تركيبات ازتدار غير پروتئيني گوشت (NPN) 1-6-7 مواد طعمدهنده و آكروماتيك گوشت 1-7 انواع فراوردههاي گوشتي از نظر تكنولوژي فصل 2: انواع فراوردههاي گوشتي خام، كالباس خام و برگر 2-1 مقدمه 2-2 تعريف فراوردههاي گوشتي خام 2-3 خرد كردن 2-4 دستگاه قطع و برش گوشت (كاتر) 2-5 پر كردن 2-6 بستهبندي 2-7 مواد تشكيلدهنده فراوردههاي گوشتي خام 2-7-1 گوشت 2-7-2 چربي 2-7-3 آب و يخ 2-7-4 تركيبات پركننده 2-7-5 تركيبات اتصالدهنده 2-
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 17,640 تومان