محل لوگو

تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 49
تكنولوژي توليد انواع سوسيس، كالباس و همبرگر كنترل كيفيت و استانداردهاي لازم تأليف دكتر سارا موحد استاديار دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين فهرست عنوان صفحه  فصل 1: اهميت صنايع گوشت و تقش تركيبات آن از ديدگاه تغذيه   1-1 مقدمه   1-2 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در جهان   1-3 تاريخچه صنعت سوسيس و كالباس در ايران   1-4 اوضاع فعلي فرآورده‌هاي گوشتي در ايران   1-5 انواع گوشت   1-6 تركيبات گوشت و اهميت آن از ديدگاه تغذيه   1-6-1 پروتئين گوشت   1-6-2 چربي گوشت   1-6-3 مواد معدني گوشت   1-6-4 ويتامين‌هاي گوشت   1-6-5 كربوهيدراتهاي گوشت   1-6-6 تركيبات ازت‌دار غير پروتئيني گوشت (NPN)   1-6-7 مواد طعم‌دهنده و آكروماتيك گوشت   1-7 انواع فراورده‌هاي گوشتي از نظر تكنولوژي   فصل 2: انواع فراورده‌هاي گوشتي خام، كالباس خام و برگر   2-1 مقدمه   2-2 تعريف فراورده‌هاي گوشتي خام   2-3 خرد كردن   2-4 دستگاه قطع و برش گوشت (كاتر)   2-5 پر كردن   2-6 بسته‌بندي   2-7 مواد تشكيل‌دهنده فراورده‌هاي گوشتي خام   2-7-1 گوشت   2-7-2 چربي   2-7-3 آب و يخ   2-7-4 تركيبات پركننده   2-7-5 تركيبات اتصال‌دهنده   2-

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 17,640 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۶ شهریور ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 217

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما