کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 41
دانشگاه ازاد اسلامي واحد ورامين- پيشوا موضوع تحقيق : تقطير نام استاد: اقای لواسانی نام دانشجو: مجتبی پیک محسن سالمی پور افشار هدایتی فرشاد نقدی پور رشته: مهندسي كشاورزي علوم و صنايع غذايي بهار 88 تقطير تقطيرروشي براي جداسازي مواد شيميائي براساس تفاوت هاي بين آنها ازنظرعمل تبخيردرتركيب نقطه جوش مواد است. تقطيرتشكيل دهنده يك مرحله بزرگ تر شيميائي است و بنابراين به يك عمل واحد اشاره مي كند. ازنظرتجاري تقطيركاربردهاي فراواني دارد. اين امربراي جداسازي نفت خام به تركيباتش براي كاربردهاي خاص مانند : حمل و نقل ، توليدنيرو(برق) و گرما است. آب درجهت جداسازي ناخالصي هاي آن تقطيرمي كنيم اين ناخالصي ها شامل : نمك ازآب دريا است. هوا مورد تقطيرقرارمي گيرد كه درجهت جداسازي تركيبات آن است . معمولاً اكسيژن ، نيتروژن و آرگون براي كاربرد درمصارف صنعتي است. هم چنين تقطيرحل شده هاي تخميرشده نيزمورد استفاده قرارمي گيرد كه ازگذشته هاي دوربراي توليد آشاميدني هاي تقطيري با ميزان الكل زياد كاربرد داشته است. مفاهيم تاريخچه كاربردهاي تقطير مدل ايده ال (مطلوب) تقطير 1-3- تقطيردسته اي(گروهي) 2-3- تقطيرمداوم 3-3- بهبودهاي كلي 4- تقطيردرمقياس آزمايشگاهي 1-4- تقطيرساده 2-4- تقطيرتكه تكه اجزاء 3-4- تقطيربخار 4-4- تقطيرخلأ 5-4- تقطيرخلأحساس به هوا 6-4- تقطيركوتاه مدت ( مسير) 7-4- انواع ديگر 5- تقطيرايزوتوپ ها 1-5- شكستن ايزوتوپ با فشاريك جانبه 2-5- تقطيرحركت( گريز) فشار 6- تقطيرصنعتي 7- تقطيردرتوليد موادغذائي 1-7- تقطيرآشاميدني ها 8
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 14,760 تومان