محل لوگو

خواص میوه سیب


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 9
اشاره: سیب میوه ای معروف است که در زبان عربی آن را تفّاح و در انگلیسی PPLE گویند. اولین رویش گاه درخت سیب ناشناخته است. برخی نواحی قفقاز و اطراف مازندران و گیلان را نام برده اند و بعض دیگر منشأ اصلی پرورش سیب را مناطق سردسیر شمال اروپا معرفی می کنند، اما نکته قابل توجه آن است که درخت سیب در بیشتر نقاط دنیا پرورش می یابد و همه مردم دنیا آن را می شناسند. تاکنون بیش از 7500 گونه سیب شناسایی شده است. جنگل های شمال کشور ما محیط مناسبی برای رشد و نمو نوع وحشی آن نیز هست. پس از مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، لیموترش و گریپ فروت) و موز،‌ انواع سیب، عمده ترین میوه ی پرورشی در سطح دنیا به شمار می آید. نقش سیب در درمان بیماری ها نظر پزشکان قدیم و جدید آن است که تا درمان با غذا میسر است، نباید از دارو استفاده نمود. محمدبن زکریای رازی می گوید: مهما قدرت أن تعالج بالأغذیة لا تعالج بالأدویة. سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است. مواد موجود در یک سیب متوسط عبارت است از: انرژی 258 کالری پروتیین 1/2 گرم چربی 1/6 گرم مواد نشاسته ای 59/6 گرم کلسیم 24 میلی گرم فسفر 10 میلی گرم آهن 1/2 میلی گرم ویتامین آ 360 واحد ویتامین ب 1 0/15 میلی گرم ویتامین ب 2 0/8 میلی گرم ویتامین ب 3 0/1 میلی گرم ویتامین ث 18 میلی گرم خواص دارویی مشهور است که، خوردن یک سیب در روز شما را از مراجعه به دکتر بی نیاز می کند: 1. سیب میوه ای قلیایی و تمیز کننده بدن است و به علت دارا بودن پکتین زیاد،‌آب اضافی بدن را خارج می

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 3,240 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۱ شهریور ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 135

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما