کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 78
شرح مختصر فرآيند بخش HOT SECTION واحد الفين: بخش HOT SECTIONواحد الفين از سه قسمت ذيل تشكيل شده است : -قسمت كوره ها (UNIT 10) -قسمت جداسازي (UNIT15) -قسمت تهيه و ارسال BFWو با فشار HHPبه كوره ها (UNIT 70) فرآيند اين بخش ابتدا به صورت كلي و سپس با اشاره به نام تجهيزات اصلي ، كامل توضيح داده مي شود . شرح كلي : خوراك واحد الفين كه محفوظ نفتا و LPGمي باشد در يك سري مبدل هاي حرارتي گرم شده و بعد از اختلاط با گازهاي برگشتي از بخش COLD SECTION، به كوره ها ارسال مي شود. BFWتهيه شده در قسمت (UNIT 70)فشار مورد نياز را نيز بدست آورده . DLS(بخار رقيق كننده) نيز به منظور كاهش فشار جزئي مواد و نهايتا افزايش فاصله زماني DECOKINGكوره ها به خوراك داخل لوله هاي كوره ها اضافه مي گردد. خوراك مايع و گازي بعد از عمليات كراكينگ حرارتي در كوره ها و بعد ازتبادل حرارتي با BFWدرمبدل هاي حرارتي (TLE)به قسمت جداسازي ارسال مي گردد. در اثر حرارت جذب شده از گازهاي كراكينگ توسط BFW، بخار HHPSتوليد گرديده و به بخش COLD SECTIONجهت بحركت در آوردن توربين هاي كمپرسورها ارسال مي گردد. در چهار برج تقطير قسمت HOT SECTION، از گازهاي حاصل از عمليات كراكينگ در كوره ها ، FUELOILوPGجدا شده و به خارج از واحد ارسال مي گردد . در ضمن آب حاصل از كندانس شدن DLSنيز جداسازي شده و بعد از جدا كردن آب فنل دار داخل آن ، جهت تبديل مجدد آن به DLSمورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين در اين قسمت QUENCH WATERو QUNECHOLLبه منظور تبادل حرارتي مبدل هاي مربوطه در بخش COLD, HOTSECTIONجداسازي شده و بعد از تبادل حرارتي مجددا به قسمت جداسازي برگشت داده مي شوند. شرح كامل : حال در ذيل فرآيند واحد به همراه اشاره به
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 28,080 تومان