محل لوگو

شیمی و فناوری غلات


شیمی و فناوری غلات

پاورپوینت در مورد شیمی و فناوری غلات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 87 اسلاید


قسمتی از متن .ppt :

 

شیمی و فناوری غلات

شیمی و فناوری غلات

قوت غالب

50 درصد کربوهیدرات

یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری

50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B

از نظر منشا: علفهای وحشی

جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله

گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا

(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید)

(T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم (تترا پلوئید)

T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید)

ارقام دیگر گندم:

Spelt , Emmer, Kamut

نوعی Emmer به نام Durum

شیمی و فناوری غلات

برنج Oryza sativa))

ذرت (Zea mays

5000 سال قبل در نواحی استوایی و جنوب شرقی آسیا

ارزن (Eragostoideae panicoideae)

Eragrostis tof دارای اهمیت بالا

سورگوم ((Surghum bicolor

از زیر خانواده Andropogonideae

چاودار(Secale cereale)

جو دوسر یا یولاف (Avena Sativa)

دو مورد اخیر غلات ثانویه، سازگار با آب و هوای مناطق شمالی و سرد

خود رو و بعدها کشت شده

تریتیکاله از تلاقی گندم و چاودار

شیمی و فناوری غلات

از نظر ساختمانی:

میوه تک دانه و خشک بنام cariopsis

Kernel یا grain

کاریوپسیس شامل پوشش میوه fruit coat یا پریکارپ

دانه را احاطه کرده به پوشش دانه seed coat متصل است

دانه شامل: جوانه embryo و اندوسپرم endosperm, و پوشش دانه

کاریوپسیس غلات در فرم تغییر شکل یافته برگ غلات:

کاه و پوشال

در جو و جو دوسر و برنج کاملا متصل به کاریوپسیس (hullیا (husk

در سایر غلات مانند گندم براحتی جدا می شود


مبلغ قابل پرداخت 9,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 190

دیدگاه های کاربران (0)

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما