کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 8
تاريخچه كارخانه ماكاروني جام در سال 1364 با تعداد 265 سهامدار با نام شركت تعاوني انجمن اسلامي آرد و ماكاروني كاركنان دولت تاسيس گرديد . اين كارخانه در كيلومتر 7 جاده تربت جام ـ فريمان قرار دارد كه جهت توليد ماكاروني در انواع مختلف اعم از رشته اي ، فرمه شامل : پيچ ، گوش ماهي ، زانو و رشته فرنگي داير گرديده است . ظرفيت سالانه اين كارخانه بالغ بر 2000 تن در سال مي باشد و اين كارخانه داراي 30 نفر پرسنل مسئول فروش و اداري ، انباردار و نگهبان مي باشد و اين شركت داراي اساسنامه شركت تعاوني كشاورزي كه زير نظر سازمان تعاون روستايي اداره مي گردد. خلاصه روند توليد : ابتدا آرد از اداره غله صادر مي گردد و بصورت مواد اوليه وارد انبار مي گردد سپس از آن بر اساس مصرف روزانه و توليد از انبار خارج شده و وارد خط توليد مي گردد. سپس بعد از اين كه توسط دستگاهها و نيروي انساني فعل و انفعالات صورت گرفت وارد سيستم خشك كنها مي گردد و در مدت 24 ساعت در آنجا تحت كنترل و مراقبت قرار مي گيرد بعد از 24 ساعت از گرم كن خارج شده و وارد خط بسته بندي مي شود و بعد از آن توسط دستگاه برش زده و طبق درخواست مشتريان در بسته هاي مورد نظر بسته بندي مي گردد. كالاي ساخته شده پس از آمار گيري تحويل انبار مي گردد ، نحوه فروش آنها بر اساس اولين صادره از اولين وارده (FIFO) مي باشد . مراحل توليد فرآورده هاي ماكاروني از مخلوط كردن آرد مخصوص گندم يعني Samolina (اين آرد بهتر است از واريته Amber Durum تهيه شود.) با آب، و مالش دادن اين مخلوط تا زمانيكه به يك خمير يكنواخت تبديل شود بدست مي آيند. سپس اين خمير توسط قالب هاي مخصوص به اشكال اصلي فرآورده هاي ماكاروني مثل رشته أي و ماكاروني فوري شامل : پيچ ، گوش ماهي، رشته فرنگي در مي آيد. فر آورده هاي ماكاروني معمولاً تا حدي خشك مي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,880 تومان