کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 6
کپک شلیل کپکزده کَپَک عنوانی کلیاست که به همهٔ گونههای قارچهای ذرهبینی که به صورت رشتههای چندسلولی رشد میکنند اطلاق میشود. در زمان قدیم از کپکها برای درمان بیماری ها استفاده میکرده اند.کپکها دارویی به نام پنیسیلین تولید میکنند. ميکروبيولوژي مواد غذايي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتيکپکها و نانوفيلترها کپکها آن دسته از قارچها هستند که غالبا بيماري خطرناکي ايجاد نميکنند اما گاهي مواقع در ضعف سيستم ايمني بدن ميتوانند بسيار خطرناک باشند و تغييراتي از جمله توليد مواد سمي کنند که براي انسانها بسيار مضر و حتي کشنده است. کپک ها در محيط هاي خيلي مرطوب رشد ميکنند و عاملي که باعث گسترش و افزايش آنها ميشود، مقدار بيش از حد رطوبت است و پخت آنها نيز نميتواند سموم آنها را نابود کند و از بين ببرد.120 هزار جنس از گونه کپک وجود دارد که قادرند روي موادغذايي رشد کنند. 40 نوع آنها بيماريزا هستند و مابقي ميتوانند مسموميت غذايي ايجاد کنند حتي بعضيها ميتوانند سرطانزا باشند. اما عدهاي از آنها مفيد هم هستند و در صنايع لبني کاربرد دارند... کپکها به علت مناسب بودن شرايط رشد يعني رطوبت و دما به سرعت رشد ميکنند و ميتوانند سبب تخريب و غيرقابل مصرف شدن ميوهها و غذاها شوند. کپکها داراي رنگهاي مختلفي بوده و کرکي شکل و پنبه مانند هستند و در محدوده وسيعي از درجه حرارت و اسيديته ميتوانند زنده بمانند. حرارت، اکسيژن و رطوبت از علت رشد کپکها است. کپکها به اشکال متعدد رشد ميکنند و با توليد آنزيمهاي زياد سبب فساد غذاها ميشوند. براي فاسد شدن غذا و ميوه کپک بايد رشد کند و تغييرات فيزيکي و شيميايي ايجاد کند، با ترشح آنزيم اولا سفتي غذاها و رنگ آنها به هم بزند و آن را لزج کند. دوم تغيير طعم ايجاد کند و سوم مزه آنها را به هم بزند يعني ترشمزه کند. کپکها با هم متفاوتاند. براي مثال کپکي که روي ميوهها از جمله گلابي و سيب رشد
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,160 تومان