کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 35
مقدمه: تشکیل آستنیت و کنترل اندازه های دانه ای آن از جمله پارامترهای مهم در رابطه با بسیاری از روشهای عملیات حرارتی فولادهاست . چگونگی دگرگونی آستنیت و خواص مکانیکی ساختارهای حاصل از آن بشدت تحت تاثیر اندازه دانه های آستنیت و درصدکربن و عناصر آلیاژی که بصورت محلول در آستنیت وجود دارد قرار دارد . مهمترین پارامترهای موثر بر روی اندازه دانه هاو درصد کربن و همچنین درصد عناصر آلیاژی محلول در آستنیت عبارتند از : 1- ساختار اولیه 2- دما 3- زمان آستنیته کردن در این آزمایش مکانیزم تشکیل آستنیت و سختکاری ( آب دادن ) را مورد بررسی قرار می دهیم . 3. روش كار يا ازمايش: در این آزمایش ابتدا دمای جاری را به حدود 890 درجه سانتیگراد افزایش داده تا فولاد آستنیتی شود . زمان حرارت دان در این شیوه بستگی به ضخامت و شرایط فلز انتخابی دارد و بگونه ای بایستی انتخاب شود که دما در تمام نقاط فلز یکسان تقسیم شود . بنابراین دقت در تعیین زمان و دمای مناسب دارای اهمیت فراوانی میباشد و این نکته را نیز بایستی فراموش نکرد که هر مقدار که درصد کربن و عناصر آلیاژی بیشتر باشد در اینحالت دمای رسیدن به محیط آستنیته و شرایط آستنیته بالاتر میرود . در این آزمایش پس از رسیدن به دمای آستنیته که در آن شرایط آستنیتی فراهم میگردد ؛ قطعه را در داخل مخزن کوینچ انداخته که آب روغن و هوا در آن ساختار مارتنزیتی بوجود می آورد . سپس شاریط تمپرینگ فراهم آورده و در محیط آزاد رها مینمائیم تا مارتنزیت تمپر شده حاصل گردد . از محاسن این شیوه میتوان بالا بردن خواص مکانیکی قطعات اشاره نمود که مرتبط با بالا رفتن دما و افزایش اندازه دانه ها میباشد . همچنین قطعه کج نیز نمیگردد . 4. نتايج يا تحليل نتايج: این آزمایش سختکاری را تشریح نمود و خواص مهمی را نیز به قطعه اضافه نمود از جمله میتوان به بالا بردن خواص مکانیکی قطعات اشاره نمود که مرتبط با بالا رفتن دما و
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 12,600 تومان