کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 18
بلاست برنج Blast تاريخچه : اشاره به بيماري بلاست برنج احتمالاً به زمانهاي خيلي دور ميرسد. در چين Soony Ying- shin در كتاب خود (utili zation of Natural Resources) كه در سال 1637 منتشر شده است، چند بيماري قارچي برنج را تشريح نمود اولين علايم بيماري كه او شرح داده پژمردگي نشاءهاي برنج ميباشد، وي در آن موقع آنرا در اثر حرارت و گرماي خورشيد كه در دانهها نفوذ ميكرده دانسته است كه دانهها قبل از آنكه – خنك شوند انبار ميشدند. وقتيكه چنين بذوري در سال بعد كاشته شوند در مزرعهاي كه كود داده شده در صورت وجود گرما، رطوبت و باد بيماري شايع ميشود. گرما يا تب به عنوان عامل بيماري و احتمالا عامل اصلي بيماري بلاست گفته شده است و بيماري تب برنج يك نام متداول در ادبيات چيني و ژاپني ميباشد. بر حسب نظر Goto در 1955 ، ابتدا در ژاپن M. Tuschiya در سال 1704 در كتاب خود، به بيماري بلاست اشاره نموده است. در ايتاليا اين بيماري را brusone ناميده و در 1828 بوسيله Astolfi گزارش شده است. اولين گزارش به زبان انگليسي توسط Metcalf در 1907 ميباشد. كه نشان ميدهد بيماري در كاليفرنياي جنوبي از 1876 سبب خسارت روي برنج ميگردد. در سال 1965 توسط padmanabham گزارش شده كه در هند ابتدا از سال 1913 اين بيماري وجود داشته است. عامل بيماري بلاست در ايتاليا بوسيله cavara به سال 1891 نامگذاري شده است. انستيتوي common wealth mycological به تعداد 70 كشور در سراسر دنيا اشاره كرده كه بيماري بلاست را از كشور خود گزارش نمودهاند. در خاورميانه برنج را در جاهاييكه حرارت هوا زياد بوده و رطوبت نسبي كم است كاشته و آبياري از آب رودخانهها و چاهها انجام ميشود، در اين روش بيماري بلاست اولين گره روي ساقه در بالاي سطح آب را آلوده ساخته و روي برگها و ساير قسمتهاي ديگر بوته علائم بيماري ديده نشده است. اين بيماري در عراق بنام shara گزارش شده است دكتر شريف ابتدا در سال
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 6,480 تومان