کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 51
مقدمه: در سالهاي اخير تقاضا براي ميوه هاي خارج از فصل گلخانه اي بطور محوسي افزايش يافته است. به همين دليل توجه برخي از توليد كنندگان سبزي و صيفي به اين مسئله معطوف گشته و اقدام به توليد گلخانه اي و خارج از فصل بسياري از سبزيهاي مختلف از جمله گوجه فرنگي و خيار نموده اند. در اواسط قرن 17 ميلادي ژاپني ها موفق شدند بعضي از سبزيهاي تابستاني را در زير كاغذهاي روشن كه به وسيله ماده اي چرب شده بود و به آن كاغذ مقدس مي گفتند پيش رس كنند. بعد از اينكه توليد شيشه مسطح به اندازه و قطرهاي مختلف شروع شد اين ماده توانست پوشش مناسبي جهت گلخانهايي به شكل امروزي باشدو سالها رقيبي نداشت. چنانچه در ساخت گلخانه هاي پلاستيكي دقت شود بيش از گلخانه هاي شيشه اي ارزش دارند و حتي گفته مي شود كه كيفيت محصولات در اين گلخانه ها بالاتر است . اين مطلب اگرچه ممكن است بطور مطلق صحيح نباشد اما آنچه مسلم است اين است كه در اين گلخانه ها محصولاتي با كيفيت بالا توليد مي شود. كشت گلخانه اي موفقيت آميزتر و پر درآمدتر از كشت باز بوده است. علت اين موضوع را ميتوان چنين دانست كه در شرايط طبيعي عواملي چون آب و خاك را تا حدودي مي توان از طريق آبياري و كودپاشي تنظيم كرد ولي كنترل ساير عوامل مانند نور و حرارت فقط از طريق ساختمانهايي چون گلخانه شاسي و ... امكان پذير است. اهميت اقتصادي كشت در گلخانه دلايل اهميت كشت در گلخانه عبارتند از: با ايجاد گلخانه و بهره برداري فشرده و استفاده تكنيكهاي جديد حتي كشاورزاني كه اراضي كوچك مقدار محدودي آب در اختيار دارند، قادر به كسب درامد كافي خواهند شد كه با افزايش عملكرد در واحد سطح منافع مكفي عايد آنها خواهد گرديد. زودرسي در بازار سبزي و صيفي عامل مهمي در كسب درآمد است كه پرورش دهنده با تجهيزات به وجود آورده قادر شد حداقل يك ماه در اثر مناطق توليد زودرسي به وجود آورده و در پاره اي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 22,950 تومان