کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 5
فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه افزايش عملكرد گياهان زراعي 1 عملكرد بالقوه گياهان زراعي يكساله 2 كميت محصول در مقابل كيفيت آن 4 عملكرد بيولوژيك عملكرد اقتصادي و شاخص رشد 6 عوامل مؤثر در فراهم شدن عناصر غذايي گياهان 7 تكنيكهاي تشخيص عدم توازن مواد غذايي در گياه 8 علايم رويت 9 آزمايش خاك 9 توصيههاي خاص براي تكنيكهاي تشخيص عوارض 10 خلاصه 14 مقدمه توليد مثل و بقاء موجودات زنده به سازگاري آنها با عوامل محيطي بستگي دارد. موجودات وحشي تحت فشار مداوم انتخاب طبيعي قرار داشته و تحت اين فشار براي سازگاري با شرايط اقليمي ـ خاكي خاصي شكل گرفتهاند. گياهان زراعي كنون در اصل گياهاني وحشي بودهاند كه در نتيجه فعاليتهاي زراعي انسان تغيير يافتهاند. گياهان وحشي داراي خواب در بذر ميباشند. خواب بذر سبب نايكنواختي سبز شدن شده و امكان بقاء گياه را در صورت وقوع شرايط نامساعد محيطي و از بين رفتن بوتههاي سبز شده بوجود ميآورد. ريزش بذر در گياهان وحشي خصوصيت ديگري است كه امكان توزيع و پراكندگي بذر و در نتيجه امكان بهره وري از محيطهاي مساعد را بوجود ميآورد. گياهان وحشي داراي نايكنواختي رسيدگي بذر نيز ميباشند كه احتمال فرار از عوامل نامساعد محيطي را بوجود ميآورد. انسان در جريان تبديل گياهان وحشي به گياهان اهلي، بطور ناآگاهانه و از طريق عمليات كاشت و برداشت و گاهي آگاهانه، اين صفات را كه بقاء گياهان وحشي را در طبيعت تضمين ميكرد از آنها گرفت. همچنين انسان كشاورز از طريق عمليات داشت شامل كوددهي، آبياري و مبارزه با آفات، امراض و علفهاي هرز سبب غالبيت تركيبات ژنتيكي پر ت وليد در جوامع گياهي مورد كاشت گرديد. انتخاب آگاهانه نيز براي بهبود كيفيت انجام شد. امروزه تلاشهاي كاملاً آگاهانه و بسيار دقيقي براي حصول كميت و كيفيت بيشتر و بهتر محصول در سطح جهان به عمل ميآيد. در نتيجه فعاليتهاي به نژادي انسان، گياهان اهلي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان