کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 25
مقدمه در شرايطي كه در هر سال جمعيت كشور بيش از يك ميليون نفر افزايش مييابد و تقاضا براي مواد غذايي رو به فزوني است، ايجاد تعادل مواد غذايي در خاك به منظور افزايش كمي و كيفي توليدات كشاورزي از وظايف همگاني است. خودكفايي و استقلال هر كشور منوط به تامين مواد غذايي آنها در داخل كشور است. عليرغم وسعت زياد كشورمان به علت محدوديتهايي مانند كوهستاني بودن، شوري خاك و كمبود آب و غيره، سطح اراضي قابل كشت بسيار محدود بوده و براي نيل به خودكفايي در محصولات كشاورزي لازم است همراه با كنترل جمعيت، ميزان عملكرد در واحد سطح افزايش يابد و در اين ميان نقش عناصر غذايي ريزمغذي در افزايش عملكرد و بهبود وضعيت كيفي محصولات كشاورزي بسيار حائز اهميت ميباشد. بهترين، مناسبترين، ارزانترين و راحتترين روش براي استفاده از مواد غذايي ريزمغذيي به ظور تغذيه برگي يا محلولپاشي ميباشد. نقش عناصر غذايي كم مصرف (ريزمغذي) در محصولات كشاورزي: افزايش توليد در واحد سطح بهبود كيفيت محصولات (افزايش پروتئين دانه گندم، افزايش طول عمر انباري پياز و سيبزميني و خوش خوراكي) توليد بذر با قدرت جوانهزني و رشد بيشتر براي كشتهاي بعدي كاهش غلظت آلايندههايي نظير نيترات و كادميم در قسمتهاي خوراكي محصولات كشاورزي. پيشگفتار جمعيت جهان به طور سرسامآور و انفجاري رو به افزايش است و با افزايش رشد جمعيت نياز به مواد غذايي بيشتر احساس ميشود. بالغ بر 98% از مواد غذاي مورد نياز بشر از توليدات و فرآوردههاي كشاورزي تامين ميگردد. با توجه به نقش فرآوردههاي كشاورزي در تامين غذا، بشر همواره در جستجوي يافتن راههايي براي افزايش توليد و بهبود كيفيت محصولات كشاورزي بوده است. اين امر عمدتاً از سه راه كلي امكانپذير بوده است: افزايش سطح زير كشت تقليل ضايعات در حين توليد و بعد از توليد تا زمان مصرف افزايش توليد در سطح واحد موفقيت كارهاي زراعي به رشد گياه بستگي دارد. اگر رشد گياه خوب باشد و ميزان محصول برداشت شده بالا باشد
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 9,000 تومان