کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 11
دستورالعمل آزمونهاي ميكروبي هدف: بررسي وجود يا عدم وجود آلودگي در محصولات و مواد اوليه حين توليد و شناسايي مكان يا عامل آلودگي اين دستورالعمل براي مواد اوليه ورودي محصول حين فرآيند و محصول نهايي كاربرد دارد. ارلن 100.250.500 سيسي؛ پيپت مدرج 2.5.10 سيسي؛ پتريپيش؛ درب بازكن بطري؛ ظروف دربدار شيشهاي نمونهبرداري آب؛ فويل آلومنيومي؛ چراغ گاز؛ جعب فلزي استريل پيپت و پتريديش؛ ظرف سبدي محل نمونه؛ مشعل متحرك جهت نمونهبرداري از محل؛ جالولهاي؛ آون تا250 درجه سانتيگراد؛ پخچال؛ انكوباتور به تعداد لازم؛ اتوكلاو؛ ترازو؛ بنماري جوش؛ لوله دورهام؛ لوله آزمايش؛ دستكش يكبار مصرف؛ كلن كانت. دستورالعمل تعيين درصد نوشابه تجهيزات و معرفهاي لازم: چگاليسنج؛ مزور 250 سيسي؛ پارچ استيل. مراحل اجرا: ابتدا گاز نمونه نوشابه را طبق دستورالعمل گفته شده خارج ميكنيم. نوشابه بدون گاز را داخل مزور كه قبلاً تميز شده و با كمي نوشابه شستشو دادهايم، ميريزيم. چگاليسنج را با كمي از نوشابه بدون گاز شستشو ميدهيم. چگاليسنج را به آرامي داخل مزور غوطهور ميكنيم. مقدار چگالي نوشابه را از روي چگاليسنج ميخوانيم. دستورالعمل تعيين سختي آبها: هدف جهت تعيين سختي آب نوشته شده است. تعيين سختي آب خام، آب صنعتي و آب حاصل از تصفيهخانه آب بكار ميرود. مراحل اجراي كار: جهت سنجش، مقدار 5 سيسي آب نمونه را در ظرف نمونهبرداري ميريزيم و آنقدر در ظرف ميريزيم تا به خط نشانه برسد. آنگاه سه قطره از معرف رنگي به نمونه اضافه كرده و به آرامي تكان ميدهيم تا مخلوط شود. اگر رنگ محلول آبي تيره باقي بماند، آب سختي ندارد و اگر قرمز شد، آب سختي دارد. جهت اندازهگيري مقدار سختي آب
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 3,960 تومان