محل لوگو

مراحل تولید عسل 72 ص


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 67
1- چكيده 1  2- كليات 4  1-2- انواع عسل 7  2-2- چگونگي و ميزان بكارگيري 20  3-2- كالاهاي قابل جانشيني 20  4-2- قيمت و امكان فروش 21  3- بررسي فني 21  1-3- اصول فرآيند توليد 21  2-3- نكات علمي و شرايط بهينه 22  3-3- نمودار گردش مواد در كارخانه 25  4-3- كنترل كيفيت 26  5-3- نگهداري 27  4- برآوردهاي فني 30  1-4- ظرفي و برنامه توليد 30  2-4- مشخصات فني 30  3-4- كنترل كيفيت 32  4-4- تاسيسات عمومي 34  5-4- نيروي انساني 36  7-4- زمان بندي اجراي طرح 41  5- بررسيهاي مالي و اقتصادي 42  1-5- جدول ارزش مواد اوليه 42  ــــ جدول هزينه انرژي 42  ــــ جدول هزينه نيروي انساني 43  2-5- جدول ماشين آلات و تجهيزات توليدي 44  ــــ جدول هزينه وسايل نقليه 45  ــــ جدول هزينه تاسيسات عمومي 45  ــــ جدول هزينه ساختمانها 46  ـــــ جدول هزينه محوطه سازي 48  ـــــ جدول هزينه هاي قبل از بهره‌برداري 48  3-5- سرمايه ثابت 49  ـــــ سرمايه در گردش 49  ـــــ كل و نحوه سرمايه گذاري 49  4-5- جدول هزينه استهلاك 51  ـــــ جدول هزينه تعميرات ونگهداري 51  5-5- جدول تفكيك هزينه‌هاي ثابت

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 36,180 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۷ شهریور ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 118

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما